Stipendiater SveReFo

2022 års stipendiater

Sara Brolin, Region Stockholm fick stipendium för att kunna deltaga på EULAR 3-6 2022 och presentera sin poster.

Vikoria Lundfeltd med medsökande, Norrlands Universitetssjukhust Umeå fick stipendium för att kunna medverka på Reumadagarna 14-16 september 2022

Amanda Andersson med medsökande, Mälarsjukhuset Eskilstuna fick stipendium för att kunna medverka på Reumadagarna 14-16 september 2022.

Anneli Nordström med medsökande, Linköpings Universitetssjukhus fick stipendium för att kunna medverka på Reumadagarna 14-16 september 2022

Jenny Hultqvist Sahlgrenska Universitetssjukhuset Göteborg fick stipendium  för att kunna medverka och göra en presentation på Reumadagarna 14-16 september 2022

Saga Englund med medsökande fick stipendium för att kunna åka till Paediatric Rheumatology Congress i Prag

Malin Höglund Astrid Lindgrens barnsjukhus Stockholm fick stipendium för att utveckla omhändertagandet av föräldrar och barn

2021 års stipendiater

Marie Svensson med medsökande Kristina Hörnberg, Reumatologk, Region Västerbotten, fick stipendier för att kunna delta på E-Reumadagarna i Stockholm 16-17 September.

Malin Ekman med medsökande Eva Degerheim Frykstad och Ros-Mari Westphal, Mälarsjukhuset, Eskilstuna, fick stipendier för att kunna delta på E-Reumadagarna i Stockholm 16-17 September.

2019 års stipendiater

Anna Hileered Hultman med medsökande Gudrun Lundgen Ivarsson, Reumatologkliniken Akademiska Sjukhuset, Uppsala, fick stipendier för att kunna delta på Reumadagarna i Falun 11-13 September.

Carin Holmer med medsökande Märta Tall, Reumatologkliniken Akademiska Sjukhuset, Uppsala, fick stipendier för att kunna delta på Reumadagarna i Falun 11-13 September.

Veronica Lundberg, Doktorand vid inst. för Samhällsmedicin och Rehabilitering, avd Fysioterapi vid Umeå Universitet, Leg. Sjukgymnast med ansträllning på barn och ungdomscentrum, Norrlands Universitetssjukhus i Umeå, för att kunna åka på International Symposium on Pediatric Pain (ISPP) 16-20 Juni i Bazel, Schweiz.

Helena Jonsson med medsökande Anna Moberg, Arbetsterapi/Sjukgymnastikmottagning 2, Mälarsjukhuset i Eskilstuna, fick stipendier för att kunna delta på Reumadagarna i Falun 11-13 September.

Angeliqa Strandbacke med medsökande Jonatan Sjögren, Karolinska Universitetssjukhuset, Funktionsområde Arbetsterapi och Fysioterapi fick stipendier för att kunna åka på studiebesök till Mejlans i Helsingfors den 29/8.

Cajsa Kjellsson med medsökande Banuja Sivapalan, Karolinska Universitetssjukhuset, Funktionsområde Arbetsterapi och Fysioterapi fick stipendier för att kunna delta på Reumadagarna i Falun 11-13 September.

Karin Bengtsson med medsökande Maud Nolander, Helene Alvåsen, Reumatologmottagningen, Östersund fick stipendier för att kunna delta på Reumadagarna i Falun 11-13 September